products

2000mAh η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα εξασθενίζει την ελεύθερη οικογένεια 22kPa

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: CHO
Πιστοποίηση: GS, CE, ROHS, FCC, CCC
Αριθμό μοντέλου: 201
Ποσότητα παραγγελίας min: >=1000 κιβώτια
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 700*265*185mm, ακαθάριστο βάρος 4.1Kgs
Χρόνος παράδοσης: 40 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C άμεσα, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 6000 PC ανά ημέρα
Λεπτομερής ενημέρωση
Τύπος: Η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα Homehold εξασθενίζει ελεύθερο 22kPa 2000mAh Αναρρόφηση: 22kPa
Χρόνος χρέωσης: 4-5 ώρες Χρόνος απασχόλησης: 40 λεπτά
Ικανότητα σκόνης: 0.5L Δύναμη (ψ): 220
Τάση (β): 22.2 Θόρυβος: 70dBa
Εξουσιοδότηση: 1 έτος Εγκατάσταση: - ΠΟΥ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΧΕΡΙ
Λειτουργία: Ξεράνετε Χρώμα: Προσαρμοσμένα εμπορικά σήματα ODM
Μπαταρία: Λι-ιονικός Εξαρτήματα: Βούρτσα δύναμης, σωλήνας μετάλλων, ρωγμή nozzzle, που ξεσκονίζει bursh, βάση δαπανών
Υλικό: ABS Φίλτρο: Washable HEPA+cyclone
Υψηλό φως:

Εξασθενίστε την ελεύθερη ασύρματη ηλεκτρική σκούπα

,

2000mAh ασύρματη ηλεκτρική σκούπα

,

22 οικιακή ηλεκτρική σκούπα KPa


Περιγραφή προϊόντων

Η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα Homehold εξασθενίζει ελεύθερο 22kPa 2000mAh

 

Περιγραφή προϊόντων:


1. Εξασθενίζω-ελεύθερη αναρρόφηση

Η εξασθενίζω-ελεύθερη ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης με 220W 22Kpa είναι η τελευταία ευκολία, που επιτρέπει σε σας για να απολαύσει μέχρι 30 λεπτά του εξασθενίζω-ελεύθερου, συνεπούς λειτουργούντος χρόνου αναρρόφησης με μια μετακινούμενη μπαταρία. Η βούρτσα πατωμάτων και ο έλεγχος αναρρόφησης επιτρέπουν σε σας για να βελτιστοποιήσουν τον καθαρισμό κάθε επιφάνειας, και το εύκολος--κενό φλυτζάνι σκόνης 0.5L επιτρέπει τον κατάλληλο συνεχή καθαρισμό. Αυτό το προϊόν ζυγίζει μόνο 1.8Kgs, είναι ελαφρύ, αλλά ισχυρό, και μπορεί να χειριστεί τα σκληρούς πατώματα και τους τάπητες. Είναι ευπροσάρμοστο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ηλεκτρική σκούπα ραβδιών, μια φορητή ηλεκτρική σκούπα για τον καθαρισμό πατωμάτων και τον καθαρισμό αυτοκινήτων, ή να συνδέσει τη φορητή ηλεκτρική σκούπα άμεσα με το ακροφύσιο πατωμάτων για να καθαρίσει εύκολα τα σκαλοπάτια.

 

2. Παράμετρος προϊόντων

Όνομα προϊόντων Η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα Homehold εξασθενίζει ελεύθερο 22kPa 2000mAh
Λειτουργία Ξεράνετε
Εγκατάσταση - ΠΟΥ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΧΕΡΙ
Τάση 25.9
δύναμη 220
Χρώμα Προσαρμοσμένος
Χρόνος χρέωσης 4-5H
Χρόνος απασχόλησης 20-30mins
Ικανότητα σκόνης 0.6L
Δύναμη αναρρόφησης 20KPA υπερδύναμη αναρρόφησης
Μπαταρία 2000mAh

 

3. Υψηλής απόδοσης μηχανή

Η φορητή ηλεκτρική σκούπα χρησιμοποιεί μια μοναδική υψηλής απόδοσης μηχανή για να προβλέψει μια υψηλή εξουσία αναρρόφησης 22kpa. Το υπερβολικά ελαφρύ σώμα καθιστά τον καθαρισμό ευκολότερο και κάνει τον καθαρισμό του δωματίου πια κουραστικός. Η τεχνολογία αφαίρεσης σκόνης εξαιρετικά-μεγάλος-ικανότητας και σφραγισμένη αντι-αλλεργιογόνου εντελώς μπορεί να παγιδεψει περισσότερο από 99,99% της σκόνης και των αλλεργιογόνων σε ένα κενό. Η περιστροφική οδήγηση μπορεί πλήρως να ελέγξει το χειρισμό σε και γύρω από τα εμπόδια και τα έπιπλα, και ο ηλεκτρικός κύλινδρος βουρτσών μπορεί να ανοιχτεί ή μακριά, παρέχοντας την άριστη απόδοση στους τάπητες και τα γυμνά πατώματα. Οι βούρτσες σκόνης και τα εργαλεία ρωγμών παρέχουν τον ευπροσάρμοστο καθαρισμό σε όλο το σπίτι. Η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα αποφεύγει το πρόβλημα της εμπλοκής με τα καλώδια.

 

4. Σύλληψη των μικρών μορίων

Το εσωτερικό υιοθετεί ένα αποδοτικό σύστημα φίλτρων κυκλώνων 5 σταδίων πλήρως σφραγισμένο και τις πιό πρώην 5 ομάδες ομόκεντρων ομάδων κυκλώνων, που μπορούν να συλλάβουν 99,99% των λεπτών μορίων τόσο μικρών όσο 0.1um, και να παρέχουν την ισχυρή φυγοκεντρική δύναμη για να χωρίσουν αποτελεσματικά το ρύπο. Παρέχει σε κάθε χρήστη τον τελευταίο καθαρό αέρα και μια άριστη εμπειρία καθαρισμού. Σημείωση: Η συσκευή φίλτρων μπορεί να πλυθεί με το νερό. Ο κανονικός καθαρισμός του φίλτρου/του σφουγγαριού μπορεί να αποτρέψει τη δύναμη αναρρόφησης από την αποδυνάμωση και την απόφραξη.

 

5. Πολλαπλάσια εξαρτήματα

Ο ασύρματος καθαριστής κενού και ταπήτων το ασύρματο σχέδιο και τα πολυσύνθετα εξαρτήματα σας επιτρέπει ελεύθερα και εύκολα μετατρέπει σε μια φορητή ηλεκτρική σκούπα για να φθάσει στις γωνίες, τα σκαλοπάτια, και τα χάσματα. Οι σκληρές/μαλακές σκληρές τρίχες είναι ενσωματωμένες σε έναν μπλεγμένο κύλινδρο, κατάλληλος τους τύπους για το διάφορο πάτωμα και η βοήθεια αποτρέπει το τύλιγμα τρίχας Τα χαρακτηρισμένα φω'τα των οδηγήσεων μπορούν να κρατήσουν κάθε σκοτεινή γωνία καθαρή, όπως ο ρύπος κάτω από τα έπιπλα. Η εύκαμπτα οριζόντια περιστροφή 180° και 90° πάνω-κάτω την περιστροφή επιτρέπουν σε σας για να καθαρίσουν το σπίτι προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

6. Τεχνολογία κυκλώνων και υψηλής απόδοσης διήθηση:

Το φίλτρο 5 επιπέδων HEPA μπορεί να αφαιρέσει 99,97% των αλλεργιογόνων τόσο χαμηλών όπως 0,3 µm. Μπορεί να κλειδώσει τα μικρά μόρια κάτω από το κλειδί χωρίς διαρροή, και απελευθερώνει το καθαρό αέρα χωρίς αλλεργιογόνα. Σημείωση: Τα μέρη φίλτρων μπορούν να πλυθούν με το νερό. Ο κανονικός καθαρισμός του φίλτρου μπορεί να αποτρέψει την αποδυνάμωση της αναρρόφησης και την απόφραξη.

 

7. Ηλεκτρική κενή βούρτσα των εύκαμπτων οδηγήσεων:

Μια ασύρματη ηλεκτρική σκούπα με ένα περιστρέψιμο ακροφύσιο-οδηγημένο πάτωμα φως 180° εξασφαλίζει ότι κανένα το συντρίμμι δεν αγνοείται κατά σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα. Αυτό σημαίνει ότι κανένας σκόνη και ρύπος δεν ανιχνεύονται. Μπορείτε γρήγορα και εύκολα να αφαιρέσετε τους κυλίνδρους του ακροφυσίου πατωμάτων. Η χρησιμοποίηση μιας καθαρίζοντας βούρτσας τρίχας μπορεί αμέσως να αφαιρέσει την μπλεγμένη τρίχα.


2000mAh η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα εξασθενίζει την ελεύθερη οικογένεια 22kPa 02000mAh η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα εξασθενίζει την ελεύθερη οικογένεια 22kPa 12000mAh η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα εξασθενίζει την ελεύθερη οικογένεια 22kPa 22000mAh η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα εξασθενίζει την ελεύθερη οικογένεια 22kPa 32000mAh η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα εξασθενίζει την ελεύθερη οικογένεια 22kPa 42000mAh η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα εξασθενίζει την ελεύθερη οικογένεια 22kPa 52000mAh η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα εξασθενίζει την ελεύθερη οικογένεια 22kPa 6

Στοιχεία επικοινωνίας
Walt Wang

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-13776046216